Кадър Royal NavyНапрежението в Черно море се засилва. Интервю по темата в dnes.dir.bg

...
Кадър Royal NavyНапрежението в Черно море се засилва. Интервю по темата в dnes.dir.bg
Коментари Харесай

Ген. Цанков: В Черно море Русия и НАТО тренират за война. Обстановката напомня 1939 г., но обикновените хора не си дават сметка

Кадър Royal Navy

Напрежението в Черно море се ускорява. 

Интервю по тематиката в dnes.dir.bg даде бригаден военачалник Валентин Цанков.

" Русия господства в Черно море, което смята за непосредствена зона на виталните си ползи. И това е по този начин от няколко епохи, от времето на Руската империя и Петър Велики, когато съветският флот прави първите си крачки на сериозен състезател в така наречен топли (южни) морета. По мащаби учението от тази " серия " - " Морски бриз ", фактически надвишава тези от предходните години, само че в действителност не се касае за огромна ударна формация, предопределена за започване на война.

Украйна смята Крим за своя територия, само че Русия го има де факто, а след референдума за присъединението му и де юре, според личните си закони. Не очаквайте този въпрос да бъде позволен. Русия има изрично мнение, че Крим е съветски и ще бъде постоянно съветски, без значение от тежките наказания, който й бяха наложени от Запада.

Човечеството, елементарният човек, евентуално не си дава сметка какъв голям риск има за подпалването на война. В политически и военно-стратегически проект ситуацията доста припомня интервала 1939-1941, когато Германия и Съюз на съветските социалистически републики имат обща граница, т.е. директно прикосновение. Това е най-прекият път към подпалване на война. "

Цялото изявление в 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР